1:1 Sand Succes Session

sand succes

Du står et sted hvor længslen efter at nå et bestemt mål spøger indeni. Du bliver stående i troen på at du ikke har tiden, energien eller evnerne til at nå det. Måske ved du ikke, hvilket mål du overhovedet skal vælge eller du kaster dig ud i det og klør på og må bruge livlinjer og lange pauser for at komme hen til målstregen, fordi det er hårdt. Du giver måske op undervejs, fordi tankerne og selvbebrejdelserne overtager, fordi det viser sig, at du ikke kan leve op til det, du havde fået dig selv overbevist om at du nok godt kunne.

Men ved at få coaching i antistress- og succesfilosofien Kaizen, hvis budskab lyder “Start tidligt og gør lidt hver dag” så når du dit mål og det tilmed på en nærende måde. Du får hjælp til hvordan du vælger det bedste og mest givende mål for dig og hvordan du gør vejen hen til det let og nærende. Du bliver guidet frem til hvordan lige netop du bruger Kaizen til at opnå lige nøjagtigt dit mål.

Den indsigt i de 6 Kaizen redskaber du får med dig, vil oveni give dig den smukke følelse fra velopnåede men særligt svære elementer eller delmål, der ellers ville tage pusten af dig, så du trygt kan gå mod målstregen fra start af og være sikker på at krydse den uden at stresse og presse dig selv og mens du samtidig bliver fyldt op.

“Det gav mig så meget at få en session af Line. Jeg har cyklet rundt indenfor selvhjælpsbranchen i flere år, og forgæves ledt efter en behandler som jeg følte forstod mig. Det gjorde Line! Jeg er helt vildt med Kaizen og måden hun satte mig ind i det på. Jeg er en person der ofte har været fanget i mit hoved, og i det at overtænke. Dette har gang på gang resulteret i at jeg ikke har kunnet handle på mine drømme, og derfor heller ikke nå de mål som jeg har sat mig for. Alt dette ændrede Line for mig ved at introducere mig for Kaizen. Teknikken, som på alle måder hjælper mig med at handle, men uden at jeg kommer til at knokle eller slå mig selv i hovedet undervejs.
Sessionen har gjort en stor forskel i mit liv, og jeg er meget tættere på at udleve min drøm om at være selvstændig.
Jeg kan varmt anbefale Line og Kaizen til alle der ønsker at lære og at løfte sig selv på en nærende, og samtidigt hurtig måde.
Tusind tak, Line.”

Ava Alessia

 

Det er ikke et krav, at du har prøvet at lave Kaizen før.

Under sessionen kan jeg også forløse stærke følelser og overbevisninger for dig helt hurtigt og let (Clearings), så du er bedst muligt støttet i din process.

Ved mål der ifølge Kaizen tager længere tid end 8 uger at gennemføre anbefaler jeg mere end en session.

Pris

60 min for 375 kr

Sessionen foregår over telefon.

Jeg vil have Sand Succes

Booking

Efter endt køb sender du mig en mail til now@freetofly.dk med emnelinjen Sand Succes Session.

Skriv minimum 3 forslag med tidspunkter og datoer i hverdage i tidsrummet 8.30-16. Jeg har desuden 1 aftentid om ugen. Husk at skrive dit telefonnummer i mailen.

Forbered dig til sessionen ved at finde 2-3 mål, som du virkelig gerne vil realisere samt de ting ved dem, som du synes er svære. Har du følelsesmæssige blokeringer, kan jeg også hjælpe dig med at forløse dem (Clearings.)

Du hører fra mig indenfor 3 hverdage.