Clearings

Ved Clearings bruges teknikken The Clearing Statement. Clearings vil sige at få fjernet mønstre og overbevisninger som hæmmer din kreativitet.

Specialkonstruerede spørgsmål stilles for at bringe den energi frem der ligger i det mønster du har. Derefter bekræfter du med et ”ja” at du ønsker at give slip på denne energi hvorefter The Clearing Statement går ind og opløser energien. Clearings foregår altid på engelsk.

The Clearing Statement er baseret på loven om tiltrækning, at lige tiltrækker lige. Det betyder at de overbevisninger du har omkring ikke at være god til matematik eksempelvis, tiltrækker situationer og resultater hvor det matematiske arbejde du har lavet er dårligt. Med The Clearing Statement kan du ændre dine overbevisninger og dermed hvad du oplever i dit liv.

Så når The Clearing Statement arbejder i underbevidstheden når den anvendes på din overbevisning om at matematik er svært, så går The Clearing Statement ind og opløser den energi helt tilbage fra den aller første gang du besluttede dig for at matematik var svært og det vil være som om at du aldrig havde taget den beslutning, som om den aldrig har eksisteret.

Al den energi der er blevet dannet inde i dig på grundlag af den beslutning, ændres og det gør dit liv derfor også. Du vil opleve at mange eller alle de ting der gjorde matematik svært forsvinder og matematik er nu ikke længere så svært for dig som det var før.

 

 

Comments (2)

 1. Ferdinand Pruit

  Terrific work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

  Reply
  1. Line Seidler (Post author)

   It’s a tecnique that’s spreading massively all over the world. I do it online (but my courses are in Danish.) 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *