superwoman

Den gamle og den nye superwomans karakteristika

Meningen med dette blogindlæg er at åbne dine øjne for, at der findes en superwoman udgave, der er meget federe end stereotypen.

Men lad os starte med den, så kan du sidde og nikke og din nysgerrighed bliver pirret til hvordan den nye superwomans karakteristika så mon ser ud.

Hun tager travlheden med et smil og kaster sig ud i prestigefyldte projekter, som hun altid når på en hæsblæsende dog cool måde. Hun er presset på tid, men hendes optankning med cafebesøg og lignende med veninder, hvor hun lidt forpustet men engageret fortæller om det hun har gang i, er blot elegant på en misundelsesværdig måde.

Hun er dog ikke fri for i ny og næ at tillade sig selv at komme helt ned i gear i flere timer og bare nyde. Men for det meste foregår hendes liv i et frisk tempo og hun har for det meste kvalt en vis usikkerhed med livet, som alligevel af og til dukker op.

Måske kan du genkende dig selv eller en anden i dette. Eller måske mange andre.

Der er også en lille variant af denne som dog kun dyrkes af et helt lille antal (typisk selvstændige.)

Den går på (total) handling og pres og så total nydelse og opladning. Versionen her er den helt overdrevne, men kort sagt kan det konstateres, at det er en type med et vist spænd. Den gamle superwomans karakteristika.

Den nye er anderledes på flere punkter.

Hun har ikke travlt på noget tidspunkt, men går nærmere rundt i sommerferietempo fuldstændig tryg og ubekymret over, om hun når stort eller småt af det, hun har sat sig for. Hun behøver ikke at jagte nydelse eller optankning, men tanker derimod op hele tiden, fordi den måde hun handler på (Kaizen,) booster hende mentalt og fysisk.

Hun har let ved at prioritere og smider roligt og velvidende projekter ud, som ikke er 100% valgt med hjertet, fordi hun hviler i en tryghed og sikkerhed om, at det hun bruger sin tid på, altid bliver til virkelighed. Hun behøver ikke bruge tid på at få det til at se ud som om hun har højt selvværd og selvtillid, det har hun bare.

Hun har tilsyneladende mere tid end alle andre, til gengæld så går hun i gang med sit mål på et helt særligt og anderledes tidspunkt end alle andre.

Til grund for disse to personaer ligger de to handlemåder. Den dominerende, den der går imod kroppens natur og som det vigtigste af alt er skyld i stress. Den anden der arbejder i harmoni med kroppen, og får kroppens mange gaver som øget kreativitet og klogskab frem.

Hvilken vælger du?

Så uncool er den glade men stressende livsstil

Outdated superwoman style

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Den gamle og den nye superwomans karakteristika  […]

  2. […] Den gamle og den nye superwomans karakteristika […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *