Stresset

Derfor er du stresset og ikke en superwoman – endnu

Det hele er lagt frem. Du vil det, det og det. Tiden er 7 x 24, minus pligter, “burde” og “skulle.” Veninder, børn, mand, aktiviteter, sport, og en smule egenomsorg. Pew – time to drop dead?

Nej, for du har alle ordsprogene parat. Et til hver tilbagevendende udfordring. Er det træthed, er det 20 min powernap, måske en proteinbar, en kop kaffe eller Facebook. Er det manglende energi, går nogle nok igen, måske tilføjet noget sport eller en frisk cykeltur fra arbejdet.

Facade, nej uha, ikke her. Du har taget alt det du valgte var nødvendigt, til det du sådan med al rimelighed skal, og så det du virkelig gerne vil, omend det sidste ofte fylder lige lovligt lidt. Men det har du også en plan for at få kompenseret for, i hvert fald nogle uger af året.

Børn, mand, veninder, aktiviteter. Nærvær og kreativitet og ikke mindst praktiske foranstaltninger af diverse slags. Her er der et enkelt ord, der får dig til at lykkes alligevel. Trods knaphed på tid, energi og bare overskud generelt. Love.

En helt almindelig uge, som mange går rundt og har.

Så det er jo klart, at bladet Woman måtte skrive på forsiden, hvorfor det nok faktisk var på tide at opgive tanken om at blive en superwoman. Det er umuligt, for du er ikke perfekt.

Og jeg skal ikke være den, der siger, at du er det, men jeg vil være den, der siger, at grunden til at det hele er så uperfekt, er fordi du bruger din krop på en meget uhensigtsmæssig måde. Du stresser den og gør derved blot dig selv ineffektiv, så tingene tager længere tid og er hårdere end de kunne være.

Du fylder den med frygt, fordi du vil udrette store ting et et øjeblik, og dermed svækker du den, og ender op med det irriterende resultat, at du får taget nogle dårlige beslutninger.

Derfor er du stresset, og derfor er du ikke en superwoman – endnu!

Vil du gerne være en superwoman, så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig de bedste tips, øvelser og indsigter i metoden, der smider frygt og stress på porten og lukker letopnået og sikker succes ind. Du får e-bogen “Sådan får du en fantastisk dag på 3 minutter!” som tak. Du kan tilmelde dig her

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Derfor er du stresset og ikke en superwoman – endnu  […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *