udvejen

Det var slet ikke meningen, at du ikke skulle kunne få succes med ALT

Bitterheden. Tårerne. Al den tid der gik på at begrave et hjertemål, den største drøm. Det var slet ikke meningen, at det skulle være sådan for dig eller for nogen – nogensinde!

Der findes et par typer af personer, som gør nederlaget bittert. Det er dem, der lykkes med det. Dem du gerne vil være som. Og det er ligegyldigt, hvad de hedder eller hvad de nåede helt til tops med, det er deres strategi, som giver dig dine kvaler.

Den ene type gør det, som var det pærelet. Og som du ved, så er Kaizen dybt respektfuld overfor vores biologi, og det er derfor jeg kan sige, at disse mennesker har en speciel biologi. De har en egenskab, som kun de færreste har. De kan vende frygt til spænding. Derfor kom de til tops. Og derfor står de og holder foredrag og forventer, at du let kan gøre det samme. Men det kan du ikke. For du tilhører flertallet. Det er dem, der er undtagelsen. Ikke dig.

Så er der dem, der knokler. Dem er der mange af. Jeg har selv været en af dem. De går på en knivsæg med deres helbred og når virkeligt langt. Tilfredsstillende langt i forhold til de første.

De sidste de nurser om sig selv i en eller anden udstrækning, og så tager de springet. Og så lykkes de. Men det gør i virkeligheden ondt på dem. Fysisk i teorien, men især mentalt. De kan snakke med hinanden om det, hvor svært det er at få sprunget. Og så gør de det. Og lykkes med det de nu engang den vej igennem får sat sig op til, at de tør at gå efter.

Der er bare lige én ting.

Vi som arten menneske er kun opstået og findes, FORDI vi kunne trives og formåede at sikre og prioritere denne trivsel. Jeg kunne nævne tusindvis af forhold i vores samfund i dag, som ikke bakker op om denne trivsel, men som i stedet skaber mistrivsel. Stress og nervøsitet, men også træthed og manglende mental energi er nogle af de vigtigste resultater af disse forhold.

Mange tilhører derfor type 2 og 3, og supplerer med at give op på noget indimellem. Så er der nogle som går død i det, og må give op på alt. På grund af det samfund vi har i dag.

Derfor har jeg taget et standpunkt og det kommer dybt fra mit hjerte.

Du er dømt til succes. Det er sådan naturen har ment det.

Og det var derfor aldrig meningen, at du ikke skulle kunne få succes med ALT.

Kaizen sikrer din trivsel og succes og giver dig alle disse fordele

Kaizen: Hvordan enhver let kan gå fra stress til succes med ALT

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *