Fra stress til vild succes

“Sådan bytter du stress ud med vild succes!”


Du skal arbejde til og have travlt for at få succes. Der er mål der skal nås, og meget der skal gøres, for at du når dem. Du troede ikke, at det kunne være anderledes før nu. For nu kan du slippe for ræset og tilmed få endnu mere succes.

For i virkeligheden så er det en kendsgerning ved vores natur, at stress og travlhed gør det meget sværere for os, at få succes med alle de mål og drømme vi har. Vi knokler derfor endnu mere, og ender dermed i en ond cirkel, som presser vores overskud enormt.

Det forsøger du at kompensere for ved at forkæle dig selv. Når der er tid til det, når der er penge til det eller når du kan unde dig selv det. Men på dette foredrag lærer du, hvordan du gør dit arbejde for at nå dine mål til en let leg, der oven i købet giver dig energi.

På foredraget afslører jeg desuden den dybe sandhed om kroppen, som du skal kende til for at kunne bytte stress ud med en succes, der er vildere end du nogensinde havde turdet forestille dig.

Her er hverken tale om symptombehandling af stress eller den stressende livsstil, som vi alle kender til. Ej heller er der tale om forebyggelse. Der er dermed tale om et skift i vores måde at gøre tingene på. Ikke nok med at det er meget let, du er tilmed 100% garanteret, at du når dine mål, når du bruger teknikken, som er 100 % i harmoni med din menneskelige natur.

Det giver et væld af fordele, at handle i harmoni med kroppen, men at gøre det er et faktum, som vi indtil nu har set stort på. Jeg formidler det super enkelt og kærligt til dig, med spændende historier fra min egen brug af teknikken samt de nyeste indsigter, så du kan gå derfra med en ro og vished om, at det er muligt at realisere alle dine drømme på en nærende måde.

De vigtigste fordele er øget selvværd og selvtillid, god energi dagen igennem, øget kreativitet og fornuft og en besparelse på 25% tid i forhold til dominerende måde at handle på, som er kendetegnet for i dag. Velkommen til dit nye liv.

Om mig:
Jeg hedder Line Seidler og har altid haft en vilje af stål, som jeg nu har brugt til at finde løsningen på det ulidelige problem, at vi skal stresse og knokle, for at få det vi drømmer om, og dermed må give køb på vores overskud.

Jeg er uddannet i sprog og kultur fra universitetet, men har samtidig været på en lang personlig og spirituel rejse, hvor jeg har sat spørgsmålstegn ved, og løst de største personlige udfordringer, vi kvinder går rundt med.

Jeg forlod jobbet som gymnasielærer efter at være blevet sygemeldt med stress efter kun 1 års arbejde, og stiftede firmaet Free To Fly. Jeg har nu 14 års erfaring i teknikken, som jeg først troede, var min største svaghed, men som da jeg gravede dybere, opdagede, var min største styrke: Evnen til at realisere ethvert mål uanset nuværende ståsted i livet, tid eller energi. Og den gode nyhed er, at den evne har du også.

Jeg arbejder nu som Stress Mentor for at brede denne viden ud til så mange som muligt, så flere kan gå fra at være stressede og rimeligt succesfulde til at være stressfrie og super succesfulde.

Varighed

45 min foredrag og 30 min til spørgsmål

Booking

Ring til mig på 42156362 på hverdage mellem 8.30 og 14.30

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på now@freetofly.dk eller ringe til mig på 42156362.

Billeder fra min Danmarksturné med 3 Gratis foredrag:
København: 6. februar 2016 kl. 11 på KROP-SIND-ÅND Helsemessen, Falconer Centret, Frederiksberg

Foredrag i København

Odense: 10. april 2016 kl. 14 på KROP-SIND-ÅND Helsemessen, Odense Koncerthus, Odense

Foredrag i Odense

Varighed

45 min foredrag og 30 min til spørgsmål

Booking

Ring til mig på 42156362 hverdage mellem 8.30 og 14.30

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på now@freetofly.dk eller ringe til mig på 42156362.