ro

Hvad nu hvis du ikke behøvede ro, fordi du altid havde det?

Jagten på ro er bemærkelsesværdig. På hver sin side af dem der jagter den, står der dem, som ikke har brug for den og som nærmest får gjort roen urolig, og så dem som virkelig har enormt meget ro i deres liv.

Begge yderpoler er dog begrænsede. Den urolige som tæller ekstroverte, findes der mange af, hvorimod spændingselskere kun tæller et fåtal. Dog opnår de ofte bemærkelsesværdige resultater, som derfor tit blæses op i medierne. Den anden gruppe er typisk spirituelle selvstændige kvinder og mænd, som gennem deres intuition har formået at bygge hele deres liv op omkring ro.

De rolige og spændingselskerne lever på hver deres måde. Dog er det karakteristisk for dem, at de lever i harmoni med deres natur. Hvorimod ekstroverte og introverte har en stor opgave, som består i at sikre sig den ro, som de rent faktisk behøver og som er kendetegnende for menneskets natur.

Til dig i denne gruppe for hvem dette primært er skrevet, er der ikke længere nogen grund til at affinde dig med uroen eller at jagte roen. I stedet for at jage den kan du blot roliggøre dine handlinger. Én for én. På den måde så overflødiggøres din jagt på ro. Fordi alt er roligt, både roen og handlingerne. De to primære former for at være til på, som ligger dybt forankret i vores krop.

Herved slipper du også for en række skadedyr i dit liv. Dårlig prioritering, stress, frygt og drama. Og du vil samtidig have den fornøjelse at handle økologisk – forstå mig ret – og nyde de fordele det giver. Øget kreativitet, skarphed, succes og overskud.

Hvem er du, når du ikke jagter roen, men bare har den?

Så er du én, der ikke længere længes efter den, men som har fundet den sande naturlige lykke. Den der altid var tiltænkt mennesket.

Sådan foretager du det højeste spirituelle valg, som giver dig ultimativ ro

De 10 største fordele ved at bruge Kaizen til at nå dine mål

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *