hjertemål

Så vilde hjertemål har jeg realiseret ekstremt let

Nu er den her. Listen med de største, vildeste og mest skræmmende mål direkte fra mit hjerte, som jeg har realiseret helt let. Uden stress, besvær eller knokleri.

16 i alt og med en lille historie til hver. Og jeg angiver selvfølgelig den lille tid jeg har brugt hver dag for at nå målet (min og max), som er det eneste jeg har gjort, for at nå det. Jeg skriver også ca. den tid jeg brugte på at realisere det, men da jeg ikke er noget ordensmenneske, er det et skøn. Men det er vildt, ikke?

Er du klar?

Depression
Under mit studie blev jeg klar over hvor mørkt det var omkring mit. Sort faktisk. Og jeg indså at det nu var virkelig slemt og at det var mig der måtte være noget galt med, og at alt det der var galt i mit liv på det tidspunkt, blot var en konsekvens af dette. Jeg begyndte derfor støt og roligt at arbejde mig ud af min depression. Jeg tog ikke til lægen, jeg fik ikke terapi eller medicin, men tog blot et skridt hver dag. Du kan læse den fulde og smukke historie i dette blogindlæg.
Brugt tid hver dag: 5 sekunder – 5 min
Realiseringstid: 2 år

Social angst og fobi
Efter et overgreb mens jeg boede i udlandet havde jeg en mærkelig følelse indeni. Det var først da jeg brød sammen under min specialeskrivning, at jeg blev “sendt hjem” og fik en diagnose hos lægen på social angst og fobi. Jeg sukkede dybt og tog igen skeen i den anden hånd. Gennem en strikkeklub fik jeg langsomt lukket angsten for andre mennesker ned.
Brugt tid hver dag: 2-5 min
Realiseringstid: 1,5 år.

Kort og let to-do-seddel for min fritid
I mange år havde jeg altid en to-do-seddel der bugnede af punkter. Jeg stregede ud og jeg skrev ned igen, lavede nye og slettede sjældent noget. Da jeg flyttede sammen med min nuværende mand, og så hans ro, tænkte jeg at det skulle blive lyv. Jeg fik den ned fra 47 punkter til 6. Og det var punkter som var valgt med hjerte og som gjorde mig vildt glad, hvorimod mange af de punkter jeg havde, da jeg startede ud, var tunge og mere lugtede af pligt. Sukker du efter en guide, så kan du glæde dig. Jeg laver en e-bog om dette, som kommer i 2017.
Brugt tid hver dag: 30 sekunder – 2 min
Realiseringstid: 3 måneder

Fit efter kejsersnit
Efter fødslen af min datter trænede jeg på en særlig måde. Jeg ville være fit selvom jeg endte med at få et kejsersnit. Hvor man har smerter og gener tilfølge bagefter i nogle uger. Jeg fik lagt et træningsprogram i et fitnesscenter hvor man kom hele kroppen igennem med enkle øvelser. Jeg delte øvelserne op, sådan så jeg lavede 1/3 træningsprogram pr. dag og i alt 2×45 min træning om ugen. Efter 2 måneder kunne jeg gennemføre mit sædvanlige træningsprogram på 50 min, og var altså ligeså fit og i form som jeg havde været inden jeg blev gravid.
Brugt tid hver dag: 10 min
Realiseringstid: 2 måneder

Farvel til offerrollen
Senere begyndte jeg at gå til coach. Der var noget, der drillede, som hele tiden vendte tilbage. Min coach sagde, at det var offerrollen. At det var andre mennesker eller omstændigheders skyld. Jeg spurgte hende, hvordan jeg skulle komme ud af det, og hun sagde, at jeg måtte stå ansigt til ansigt med hver eneste ting i mit liv. Så det gjorde jeg. Og langsomt blev jeg fri af offerrollen på det ene punkt efter det andet, indtil jeg til sidst var helt fri.
Brugt tid hver dag: 5 min
Realiseringstid: 10 måneder

Husholdning
Hus, mand og barn. Og så var der lige husholdningen, som fyldte syntes jeg. Men den skulle være let og nærende, så jeg begyndte ligeså stille at arbejde på det. Vasketøj, borddækning, madlavning, putning, opvask. Alt gik jeg igennem og tilrettelagde efter Kaizen, så det over tid blev let og fornøjeligt. Her udviklede jeg en variant af Kaizen, som jeg kalder Kaizen In Progress, og jeg fik den brændt af tidligere års erfaringer afbalanceret og tilpasset så den blev let og nærende ligesom Kaizen (classic.)
Brugt tid hver dag: 5 min
Realiseringstid: 4 måneder

Da Angelica lærte at gå
Hun var knap 7 måneder og så skulle hun undersøges. Hun var ikke stærk nok i benene. Efter udredning og ventetid fik vi knyttet en fysioterapeut på. Hun havde hypermobile led aka. ikke nok kræfter i benene. Men hun ville ikke lave de øvelser vi fik af fysioterapeuten, så vi måtte selv i gang. Kreativitet, vedholdenhed og meget meget små skridt. Hun turde ikke en gang læne sig en smule til siden for at få fat i sit legetøj. Men vi legede os ud af det. efter 5 måneder kunne hun kravle. Efter endnu 5 måneder kunne hun gå 400 meter i stræk og op og ned af de stejleste bakker. Nej, hvor var jeg lettet og glad.
Brugt tid hver dag: 10 min
Realiseringstid: 10 måneder

Drømmehuset
Her i min skønne hjemby i Vestjylland er boligmarkedet et mareridt. Husene er slidte og gamle og vi ville have noget stort og nyt. Efter at have kigget i avisen i et år, flyttet to gange, boet under træk slog jeg hånden i bordet og besluttede mig for at tage sagen i egen hånd. På 14 dage manifesterede jeg 202 m2 lækkert og skønt forholdsvist nyt hus i den bedste del af byen. Og med solnedgang fra stuevinduet.
Brugt tid hver dag: 1-2 min
Realiseringstid: 4 uger

Forholdet til de nærmeste
Efter vi flyttede lidt væk fra familien til vores drømmeby og min mands drømmejob, begyndte det at knase. Min familie var ikke helt vilde med det. Men jeg besluttede at nok var nok og nu skulle mit forhold til dem være på mine betingelser og så det gav mig energi. Jeg begyndte en lang process med hvad jeg ville med hver enkelt samt føre det ud i livet. Det var ikke let, men jeg forblev tro mod mig selv under hele processen.
Brugt tid hver dag: 5 min
Realiseringstid: 1 år og 10 mdr

Intuition
Det var ligesom noget der var magisk og som var god at følge, nu jeg var blevet selvstændig. Men med mange år med mange stemmer og konflikter i mit hoved, var det en kæmpe opgave for mig. Det startede med et mindre intuitionskursus. Så lærte jeg at opdage stemmen, at få lyttet til den, handlet på de små ting den vejledte mig i og til sidst de helt store. Det blev til en lang rejse, med behov for flere indsigter og erfaringer med at det gør ondt, når jeg ikke følger den.
Brugt tid hver dag: 2 min
Realiseringstid: 1 år og 9 mdr

Reportage
Min nervepirrende og drønelskede drøm om at komme på tv. Som skræmte mig fra vid og sans. Men jeg begyndte at være nysgerrig og blev af min intuition guidet til Gaia Tv, som laver spirituelle og sundhedsfremmende reportager. Det skulle jeg. Så jeg manifesterede pengene det kostede, skrev selv teksten til det interview det er bygget op om, og voila. Nu ligger 2 x 25 min fantastisk dyb og inspirerende afslørende reportage “Kaizen. Fra stress til succes.” på min hjemmeside, og giver dig svar på de fedeste og dybeste spørgsmål og mysterier.
Brugt tid hver dag: 8 min
Realiseringstid: 5 måneder (inkluderer ikke filmholdets tidsforbrug)

Fingre
Naturligvis kunne jeg ikke bare kaste mig over at bruge hele mit professionnelle liv på Kaizen uden en ildtest. For også jeg var skeptisk og hovedrystende i starten efter at have sat mig ind i det. Logisk, men jarh, come on. Så et af de første projekter jeg gik i gang med var ildtesten: at slippe af med en vane med at pille huden af mine fingre, som jeg har haft lige siden jeg var 5 år gammel i alt i 27 år. Kunne Kaizen klare det, så var jeg overbevist. Indefra og ud, spirituelt, alternativt, med hjertet sjælen, hud og hår, videnskabeligt og det hele. Jeg var meget i tvivl og måtte gøre mine daglige handlinger mindre og mindre og omjustere dem og omjustere dem. Men det lykkedes til sidst.
Brugt tid hver dag: 30 sek – 5 min
Realiseringstid: 1 år og 7 mdr

At lære at følge mit hjerte
Det var sådan noget jeg havde gjort mere ved et tilfælde end bevidst. Men nu skulle det være. Bevidst og med hjertet og det hele. Det startede meget i mit hoved. Hvor fandt man ud af at gøre sådan noget? Hvem kunne tænkes at lave sådan noget? Hende fandt jeg – skønne Avalon Khan – og hun gav mig den simple og enkle opskrift på hvordan man så lige gør det. Så manglede jeg bare at gøre det. På større og større ting. Og det gjorde jeg så i min forretning. Og nu går det bedre end det nogensinde har gjort. Selvom jeg gerne vil videre, min store bommert som satte mig langt tilbage svir stadig lidt, men det er en anden historie.
Brugt tid hver dag: 2-10 min
Realiseringstid: 6 måneder

Kraftig reducering af min arbejds-to-do-seddel
Det meste af min tid som selvstændig har jeg haft en lang og krævende to-do-seddel. Det var vel nødvendigt, ellers kunne det ikke lykkes, var min logik. Efter at have været syg 5 gange på 5 måneder lærte jeg stadig ikke noget, men besluttede mig for at klø på de sidste 5 uger inden sommerferien. Da gik det så op for mig, at jeg slet ikke havde nok tid til at nå alt det jeg følte jeg skulle. Og jeg fik den tanke, at måske var der nogle ting som i virkeligheden var spild af tid. Jeg stregede og jeg stregede. Jeg begyndte at skrive punkterne ned på en mindre seddel, for så kunne der kun stå så og så mange punkter, og efterhånden som jeg blev god til at følge mit hjerte og min intuition, kunne jeg skille mig af med flere og flere punkter. Jeg var sgu ved at blive væsentligt bedre til at være selvstændig. På den jeg har i dag er der 15 punkter, dengang var der 52. Yes.
Brugt tid hver dag: 5-20 min
Realiseringstid: 4 måneder

Min vibration
Det var et ord jeg ikke kendte, men som hang sammen med loven om tiltrækning. Så under min første mentor skulle vi angive vores vibration hver måned. Jeg måtte starte ud på 115 – frygt. Jeg handlede i frygt hele tiden. Gennem mentorforløbet kunne jeg trods de store op- og nedture der kan være som selvstændig nå op på en 400-stykker, hvilket var ret flot. Jeg fortsatte mit arbejde med det hver dag også efter forløbet sluttede. Hvad ville en med en vibration på 478 gøre en smule anderledes ift til en på 477? I samspil med at mine evner som  selvstændig udviklede sig gik hurtigere og hurtigere fremad med min vibration og i skrivende stund er jeg på 921 – enlightenment, EFTER peace, love and joy vel at mærke. WOW.
Brugt tid hver dag: 1-10 min
Realiseringstid: 1 år og 7 måneder

DEN SIDSTE STORE AFSLØRING
Jeg er endelig endelig endelig blevet gravid og venter en pige til marts 2017. Og det blev til et Kaizen projekt. Jeg bliver let gravid, men til gengæld så har jeg en arvelig sygdom som driller mig i 33 % af tiden. Det er ikke alvorligt, det er en blødersygdom, som gør at blodet har svært ved at størkne. Jeg er ikke selv syg – det er kun drenge der bliver det, men jeg bærer den og kan derfor komme til at give den videre. Og tror du så ikke det skete 2 gange i streg, at jeg blev gravid med en syg dreng. Det var barskt. Lægebesøg ved speciallæge, dage hevet ud af kalenderen, moderkagebiopsi og så tjuhej beslutte sig for en abort på 1,5 time, mens man tuder i telefonen og får overbragt den tarvelige nyhed til min mand, som egentlig sad i møde. Så jeg tog skeen i den anden hånd, og fik passet godt på mit mentale helbred der nu var skrøbeligt på det punkt, lagt en skudsikker undfangelsesplan – for min menstruation var selvfølgelig blevet uregelmæssig oveni, tog graviditetstesten så sent som muligt, lod som om jeg ikke var gravid, fik styr på min kvalme og 11+2 kunne jeg så få den gode nyhed fra en speciallæge i København, at der var styr på de genetiske resultater og at det var blevet en pige, som så også er bærer ligesom jeg selv. Men en ud af de 66 % og altså et raskt barn. Nøj, hvor er det uvirkeligt stadig, selvom jeg er 24+3 i dag, og nøj hvor vi glæder os.

Så er der vist ingen der kan holde til mere glæde lige nu, og hvis du læste så langt, vil jeg bare sige tak. Og tilføje at de sidste 14 af målene er nået henover de samme 2,5 år ved siden af mange andre mindre Kaizen mål.

Og husk – det kan blive dig en dag med DINE vildeste og største hjertedrømme.

Følg dit hjerte og bliv magisk

Kaizen: Hvordan enhver let kan gå fra stress til succes med ALT

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Så vilde hjertemål har jeg realiseret ekstremt let […]

  2. […] Så vilde hjertemål har jeg realiseret ekstremt let […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *