komfortzone

Sådan får du succes med det med komfortzonen én gang for alle

Det er derude. Målet. Det skinner gloværdigt, det vil gøre dit liv perfekt. Og du ved lige hvordan du skal gøre vejen derhen interessant for dine venner at høre på. Sådan så der ikke blot bliver scoret opmærksomhed og anerkendelse, når målstregen er nået, men også undervejs.

Hvis dine tanker lyder nogenlunde sådan her, så stormer du i virkeligheden efter det helt forkerte mål. Og så er der en skelnen, som du ikke har gjort dig, som trækker hele din livskvalitet ned.

Den skelnen der er vigtig du gør dig, er først den banale, om målet er inden for eller uden for din komfortzone. Hvis den er inden for din komfortzone, så når du ikke langt i livet. Typisk vil dine ambitioner gøre, at den er uden for. Det er mange mål.

Men der hvor det bliver farligt, hvis du hopper med på mainstream-bølgen, er, når den måde hvorpå du søger at opnå dit mål, ligger uden for din komfortzone. Dette er mainstram-bølgens rus, som i virkeligheden nedsætter dens livskvalitet og forpester den med stress og nervøsitet.

Det er den uøkologiske måde at handle på. Mere firkantet kan det vist ikke siges.

Og det er ikke noget en yogatime eller en pause kan rette op på. De er blot et plaster på såret og en pause væk fra din stressende måde at handle på og dermed forsøge at opnå dit mål.

Hvilket ofte er hårdt, fyldt med bekymringer og ændrede planer.

Du kan ikke løbe fra det, om du så bookede en meditationsrejse på 3 uger i Indien. For det er en kendsgerning, som er dybt forankret i din krop.

Den lov kan ikke bøjes! Tro mig, for det har jeg prøvet at gøre i 10 år, fordi jeg bare ikke ville acceptere, at det var sådan min krop fungerede.

Men den kan undgås. Stressen. Nervøsiteten. Bekymringerne. Al den tid du skal bruge på at lægge nye planer for at nå dit mål.

Det kaldes Kaizen.

Sådan foretager du det højeste spirituelle valg som giver dig ultimativ ro

De 10 største fordele ved at bruge Kaizen til at nå dine mål

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *