cool

Sådan slipper du fri af det cool ved at være stresset

Farten i dit liv. Det du skal af prestigefyldte ting med sport, med veninder, med huset ja alle vegne. Det er meget fedt, men det er også stressende.

Men der er bare lige en ting til, hvorfor du så alligevel holder fast i det. Og det er fordi at det også er lidt cool.

Det går jo faktisk rimeligt godt, selvom du nogle gange må indrømme overfor dig selv, at det kan være lidt hårdt. Men så er det godt, at du er kommet så langt, så du godt kan unde dig selv en ekstra forkælelse ind imellem. Og hvad er så problemet.

Jo, det er at jeg lige om lidt skriver to ord, der alligevel får dig til at ændre mening om den livsstil.

Det første ord er drama. Ja, det lyder måske ikke umiddelbart dramatisk, men er du klar over, at din livsstil afspejler din hang til at være interessant, med på noderne, normal – med andre ord bare dramatisk?

Drama er spændende, men det er også energikrævende. Og når jeg skriver det næste ord, så får du slet ikke lyst til det længere.

Uøkologisk. Ah nu havde jeg lovet dig, at det blev i et ord. Findes det overhovedet. Unaturligt. Det findes.

At være oppe i det gear i den grad er ikke sundt. Det er en del af din natur, men det er et nødgear og ikke dit naturlige gear. Og det er ikke spor interessant eller spændende at leve i det gear meget af tiden. Det er det der fører til stress. Men også til andre ting som ineffektivitet – at tingene tager lang tid – lavt selvværd – fordi du har svært ved at se din værdi – og lav selvtillid, fordi du ikke klarer det så godt som du kunne.

Synes du stadig at din livsstil er cool?

Den gamle og den nye superwomans karakteristika

Kaizen: Hvordan enhver let kan gå fra stress til succes med ALT

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *