Fra pres til produktivitet

Foredrag

Sand Succes Business: Fra pres til produktivitet

Nu kan du let forvandle pres og stress på arbejdspladsen til evigt overskud og toppræstationer. For der er et trick, der gør hele forskellen. Det er videnskabeligt funderet, enkelt at bruge og er uafhængig af de presserende elementer tid, overskud eller opgavens kompleksitet.

Kender du til
– arbejdsopgaver der er svære at komme i gang med?
– arbejdsopgaver hvor det går meget stærkt?
– eller har du et ønske om at eliminere stress på arbejdspladsen, og give dine medarbejdere evigt overskud og succes med deres arbejdsopgaver hele dagen igennem?

Så er dette foredraget, der gør hele forskellen.

Du får nøglen til og opskriften på at kunne gå fra pres til produktivitet, samt den objektive sandhed om grundene til nervøsitet, kreativ og rationel blackouts og løsningen på det.

Du og din arbejdsplads kan blive blandt de første til at demonstrere, hvordan man højner effektiviteten og eliminerer stress samtidig.

Du får desuden gennemgået en enkel skabelon, som du kan bruge til at indføre den opgraderede og vidtfavnende metode Kaizen med, der sikrer dig disse resultater. Skabelonen indeholder anvisninger på hvordan du kan indføre Kaizen på kort og på lang sigt med de tre hovedtyper af arbejdsopgaver og er din til evig eje.

Opdatering om Kaizen

Kaizen er et arbejdsoptimeringsredskab som blev udviklet og primært bruges inden for industrien. Kaizen har dog fået sin videnskabelige dokumentation og fundament på plads og er samtidig blevet udviklet til at kunne skabe toppræstationer inden for et væld af andre arbejdsopgaver end dem der er knyttet til produktion. Det er denne opgradering af Kaizen jeg som den eneste her i landet kan indføre dig og din virksomhed i.

Varighed og afholdelse

1 time og 30 minutter til spørgsmål
Afholdes på jeres arbejdsplads i tidsrummet 10-14

Underviser

Stress Mentor & Kaizen Ekspert Line Seidler er cand. mag. og har 14 års erfaring i at bruge Kaizen. Med 1,75 års erfaring i at bruge det i sin enkeltmandsvirksomhed, kan hun ikke kun opstille enkle og klare regler baseret på Kaizen som gør dig super effektiv, men også dele ud af og give sparring på hvordan Kaizen ser ud anvendt på meget forskellige typer af arbejdsopgaver.

Pris

3000 kr. ekskl. moms + kørsel

Booking

Ring til mig på 42 15 63 62 hverdage mellem 8.30 og 14.30

Spørgsmål

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 42156362 eller sende mig en mail på now@freetofly.dk.