TRIUMF

triumf

Rejsen ind i et nyt liv med lethed, forunderlige følelser og drømme der bliver til virkelighed for øjnene af dig er helt fantastisk.

De første skridt på rejsen udi at stå ansigt til ansigt med din sande natur, er så fin og sårbar, at du måske aldrig er kommet afsted eller finder rejsen tung at gå alene, selvom du længes efter indfrielsen af dine drømme, som denne triumf vil give dig.

På den smukke og unikke rejse til et liv fyldt af selvrealisering, ro og energi får du de aller bedste råd og indsigter med på vejen, så din vej bliver ligeså smuk, underfundig og let, som du har drømt at den ville være.

På 6 LIVE videoer i en lukket Facebookgruppe får du mine bedste råd på den smukke rejse:

 1. Med disse helt afgørende og enkle anvisninger får du den lette og kærlige støtte, der gør at du kommer i gang uanset hvad du står i lige nu eller hvilke følelser Kaizen holder dig i lige nu.
 2. Den meningsløshed, tåbelighed og frustration du kan stå overfor bliver vinklet så din rejse ind i Kaizens forunderlighed kommer til at foregå i det smukkeste skær.
 3. Det anderledes og lange tidsperspektiv forvandler vi til leg og sjov hver eneste dag, der får tiden til at flyve af sted og hurtigt får dig til at føle dig virkelig god til at bruge Kaizen.
 4. Denne altafgørende indsigt vil gøre at du kan bevare kursen og fortsætte dit nye forunderlig liv med større kærlighed til dig selv end nogensinde før og et helt nyt og fortryllende velbehag i din krop som bevidstheden om Kaizens mange smukke facetter vil give dig.
 5. Ophøjelsen af dit hjerte til guiden i dit liv vil sammen med den fine accept af din sårbarhed og Kaizens endegyldige løfte om garanteret succes forgylde dit livssyn for evig tid.
 6. En strålende glæde, ro og livsappetit som du ikke har mødt nogen steder før, indfinder sig når accepten af din sande natur falder på plads indeni sammen med det potentiale og de evner for et luksuriøst liv du indeholder, blot fordi du er et menneske.

 

LIVE videoerne er placeret så du bliver bedst muligt støttet i din rejse og efter de 3 guldkorn, som hver LIVE video indeholder, er der mulighed for at stille spørgsmål.

Derudover så får du intens sparring på dine spørgsmål i en lukket Facebookgruppe, således så du kan få sparring på dine følelser og det helt lavpraktiske spørgsmål omkring, hvad du kan lave på dit Kaizen-projekt i dag, som fylder meget i starten.

Forløbet varer 3 måneder og næste hold starter op i vinteren 2017/2018 (startdato kommer i efteråret 2017.)

For at deltage i forløbet er det en forudsætning at du har hørt om Kaizen enten gennem mine live foredrag eller mine webinarer eller er indstillet på at se min online reportage ”Kaizen. Fra stress til succes” på 50 min i starten af forløbet.

Udover at slippe af med de livslange besværligheder stress, presset ud af din komfortzone, frygt, uforløste drømme, manglende tro på at du OGSÅ kan, så er der en række goder for sjælen som du får med som ekstra luksus finesser på rejsen ud i at lære at mestre antistress og succesfilosofien Kaizen:

 • Du udvikler et tårnhøjt selvværd
 • Din selvtillid bliver ukuelig
 • Du lærer at prioritere din tid med hjertet
 • Du kommer til at elske dig selv fra top til tå, indefra og ud
 • Du står med en solid tro på at det gode liv bliver dit

 

At opnå disse smukke resultater kræver hverken mod, trods, kamp, nødvendigt højt selvværd eller selvtillid og heller ikke vrede som brændstof.  Hvis du kan stå lige nu og mærke, at du er villig til at bruge nogle minutter i dag og i morgen, så er rejsen for dig og resultaterne dine.

Bare kom som du er og lige præcis sådan som din to-do-seddel ser ud. Du skal ikke rette et komma.

Oveni forløbet får du helt eksklusivt 2 x 1:1 samtaler med mig, som du kan booke, lige præcis når du har behov for det.

 

Forløbet koster 4500 inkl. moms og kan betales på én gang eller i 3 rater af 1500 kr. Første rate betales ved tilmelding. 2. og 3. rate betales til d. 1. i de to efterfølgende måneder.

 

BONUS: Tilmelder du dig senest (dato kommer) får du en 25 min 1:1 samtale med mig, hvor du får forløst de følelser og overbevisninger du står med ved hjælp af den lette, effektive og blide metode Clearings.

Jeg vil have et succesfuldt liv!

 

For ratebetaling tilmeld dig her

Jeg vil have et succesfuldt liv!

Der er kun 8 pladser.

Har du spørgsmål og vil du vide mere, så tilbyder jeg dig en uforpligtende samtale på 30 min, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Send blot en mail til now@freetofly.dk med to tidspunkter, så vender jeg tilbage.