Magisk

Vid dette og bliv magisk

Det er utroligt, som variationer af “jeg er ikke god nok” kan blive ved med at dukke op. Det gør den selv nu.

Og det er fordi – trods alt – at det handler om naturlighed.

Et træ er kun det, det er bestemt til at være. Nemlig et træ. Det vokser, suger næring til sig fra jorden, slubrer vand til sig fra regnen og e r   s i g   s e l v. Hvis det har lyst, slynger det en gren ud her. Hvis det har lyst, slynger det en gren ud her.

Men det er ikke det vi gør.

Vi mennesker opstiller regler, antagelser, værdier, overbevisninger, dyder, normer – alt for at kontrollere og holde orden. Og netop ved at gøre det bryder vi naturens orden. Vi firkanter os selv så meget, så vores naturlighed er væk. Til gengæld er alt under kontrol helt ned til mindste detalje. Tror vi.

Hovedets og egoets sejr er sjælens og kroppens nederlag. Dit hoved har muligvis vundet, men du er ikke magisk. Du er hårdt kæmpende for mål, dit hoved har valgt.

Og jeg vil gerne være helt ærlig og fortælle dig, der læser med her, og sige at min største skræk det er facebookopslag. Dem har jeg kørt fra hovedet af, ud fra regler, normer og kontrol. Og det har ikke virket særligt godt.

Men jo mere jeg giver mit hjerte lov til at bestemme jo bedre går det. Jo mere jeg bruger pludselige indskydelser (intuition) til at bestemme, hvordan de skal være og hvornår, jo endnu bedre går det.

Som i 669 visninger, 23 likes og 1 kommentar og 3 delinger. Min største triumf indtil nu.

Naturlighed er i grunden bare en anden måde at sige Kaizen på. Og hvad bedre end at bruge den til at lukke op for hjertet og autenciteten på, så det du naturligt har succes med, er noget der nærer sjælen.

Så lad os være bange sammen. For den store drøm, min at nå meget længere ud, din – du ved hvad det er. Men lad os også trygt og frygtfrit gå den i møde. Et skridt af gangen. For så er det overhovedet ikke farligt. Så er det naturligt.

Og så er du MAGISK.

Og alt det du rører ved også.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *