VIRKELIGHED

manifestation

Det er helt fantastisk at skyde sit ønske derud og så bare vide allerede, at med få sekunders handling, så bliver det til virkelighed.

Det er en befrielse at slippe for lange og tunge bekræftelser i hovedet, der skal gentages om og om igen for at få manifesteret en smule af det du ønsker.

Det er en befrielse, at få at vide, hvorfor bekræftelser ikke virker så godt, samt at få forløst de overbevisninger, der gør at du stadig tyer til denne ineffektive metode til manifestation

Det er en befrielse, at få forløst alle de tanker og overbevisninger du har om at det er svært og at det endnu ikke er noget du kan mestre, fordi du ”kun” er godt på vej, men endnu ikke der hvor du er fuldt tilfreds med dit liv.

Det er en befrielse at vide præcis hvilke små og enkle ting du skal gøre for at manifestere og for at sikre troen på og den høje energi omkring ønskets virkeliggørelse indtil det manifesterer sig, så eventuel tvivl og usikkerhed ikke kommer til at ødelægge de resultater du ellers ville have opnået.

På dette forløb får du flere teknikker til hvordan du gør manifestation let og hurtig for dig at mestre. Der bliver ikke kun fyldt på af nye unikke manifesteringsteknikker, men du får også flere muligheder for at få ryddet ud i alle de overbevisninger og følelser du har omkring manifestation, som ikke nærer dig eller virker særlig godt.

Det er for dig der føler det er tid til at slippe fri af din ide om at manifestation er en krævende og noget håbløs opgave, som kun en særlig gruppe har flair for.

Og det er for dig der ønsker støtte og hjælp til at slippe dine medfødte manifestationsevner fri, så realiseringen af et endnu bedre og nærende liv kommer meget lettere til dig.

Mine top manifestationer ved brug af disse teknikker får du her:

Den første handler om penge og er ret vild. Gik efter 2000 ekstra om måneden og fik 3200. Gik så efter et engangsbeløb på 72.000 og fik 83.000. Forkælede mig selv for min indsats ved yderligere at manifestere 21.000.

Den anden går på mit ønske om den ultimative venindestøtte, ærlighed, historier og emojifest. Efter årevis med ingen eller kun et enkelt dårligt venskab hist og pist manifesterede jeg flere ugers ren og skær venindelækkerier.

Den tredje af de lækreste ting jeg manifesterede, var en enkel og effektiv anvisning til hvordan jeg får den der flade mave, som jeg aldrig har haft trods årevis med sport.

Forløbet er foruden læring af alle teknikker tilsat ekstra guld:

Bonus: Clearings- og coachingteknik så du kan fjerne enhver negativ tanke for altid og hæve din vibration betragteligt
Bonus: Clearingsvideo der forløser alle overbevisninger og følelser forårsaget af ”The secret” som saboterer din manifestation
Bonus:  30 min 1:1 clearingssamtale hvor du får forløst alle dine blokerende overbevisninger og følelser omkring manifestation

Gør dine drømme til virkelighed helt let på dette 3-ugers online forløb.

Vi starter d. 6. februar 2017.

Pris
1075 kr.

Jeg vil med!

Der er kun 2 pladser tilbage.